Ma 2024. július 20., Illés napja van. Holnap Dániel és Daniella napja lesz.

Segítségre szoruló idős bejelentése

A koronavírus járványra tekintettel jelenleg a legfontosabb az időskorúak védelme, támogatása

Mivel az állampolgárok egészségének védelme érdekében a személyes ügyintézést minimalizálni szükséges, a 70 év feletti veszélyeztetett korosztályból ténylegesen segítségre szorulók gyors, és biztonságos felmérése érdekében olyan elektronikus űrlapot tett közzé a Magyar Államkincstár, amelyen az érintetteken kívül akár családtagok, ismerősök, akár szomszédok is jelezhetik az önkormányzatok felé azt, ha egy idős embernek segítségre van szüksége.

További információk érhetők el az alábbi linken: https://alkalmazaskozpont.asp.lgov.hu/node/190 

 

Önkormányzati Hivatali Portál használatáról

Tisztelt Lakosság!

Szokolya Község Önkormányzata is csatlakozott az Önkormányzati Hivatali Portál (OHP) által nyújtott szolgáltatáshoz, így településünk valamennyi használatban lévő nyomtatványa egy helyen lett elérhető. Önnek nincs más dolga, mint a település és az ügy kiválasztása után a megfelelő nyomtatvány kitöltése, kinyomtatása, vagy elektronikus benyújtása. Elektronikus beküldés a Központi Azonosítási Ügynökön (KAÜ) történhet. Az azonosításhoz ügyfélkapus belépésre, részleges kódú telefonos belépésre, vagy e-személyi igazolványra van szükség.

Bővebben

Bankszámlaszámok

Tisztelt Ügyfeleink!

Az Önkormányzat által használt bankszámlaszámok adóügyenként változnak, így különösen fontos, hogy a megfelelő számlaszámra utalják kötelezettségeiket. Figyeljenek, hogy a számlaszámokat pontosan töltsék ki, valamint segítsék munkatársaink munkáját azzal, hogy az utaláshoz tartozó megjegyzésnél megadják a határozatban, fizetési meghagyásban szereplő ügyszámot, vállalkozása adószámát, vagy egyéb azonosító adatait.

Bővebben

2018 © Kismarosi Közös Önkormányzati Hivatal - Szokolyai Kirendeltsége