Ma 2021. október 17., Hedvig napja van. Holnap Lukács napja lesz.

Óvodapedagógust keres a szokolyai Börzsöny Gyöngye óvoda és bölcsőde

Szokolya Községi Börzsöny Gyöngye Óvoda és Bölcsőde

                       

a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján

pályázatot hirdet

Szokolya Községi Börzsöny Gyöngye Óvoda és Bölcsőde
óvodai nevelésóvodapedagógus

munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:

határozott idejű 2025. augusztus 31. –ig tartó közalkalmazotti jogviszony

Bővebben

  • Utolsó frissítés: .

Börzsöny Natura 2000 terület fenntartási tervének egyeztetése

Tisztelt Érdekeltek!

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság az Agrárminisztérium TMF/487/5/2019. ügyszámon kibocsátott levele alapján, a Természetvédelmi kártalanítás fejezeti kezelésű előirányzat terhére készíti a Börzsöny (HUDI20008) kiemelt jelentőségű természetmegőrzési terület (Natura 2000 terület) fenntartási tervét.

Bővebben

  • Utolsó frissítés: .

Szokolyán is bemutatkozik a Börzsöny Kapuja Innovációs Klaszter

A Dunakanyar turisztikai adottságainak fejlesztésére egyre több forrás áll rendelkezésre, mind az önkormányzatok, mind a térség gazdasági szereplői részére. A források elnyeréséhez és hatékony felhasználásához nélkülözhetetlen a régiós szintű együttműködés. Ennek érdekében hozták létre az alapítók a Börzsöny Kapuja Innovációs Klasztert.

Bővebben

  • Utolsó frissítés: .

Zöldhulladék gyűjtéssel kapcsolatos tájékoztató

Tisztelt Lakosság!

A DTkH Nonprofit Kft., mint a hulladékgazdálkodási közszolgáltatatást végző társaság részéről 2021. április 1-jétől bevezetésre került az az intézkedés, hogy minden - a hulladékszállításért díjat fizető - ingatlanhasználó számára gyűjtési alkalmanként 2 db, zöld színű - zöldhulladék gyűjtésére használható - zsákot biztosítottak díjmentesen. Az intézkedés bevezetése óta elszállításra kerültek a korábban (előző évben) megvásárolt - esetleg felhalmozott - zöld színű zöldhulladék gyűjtő zsákok is, így eddig nem csak 2 db zöld színű zsák került elszállításra az ingatlanok elől, hanem minden zöld zsákban kihelyezett zöldhulladék.

Bővebben

  • Utolsó frissítés: .

2021. október 4-én falugyűlés és közmeghallgatás Szokolyán

Tisztelt Lakosság!

Szeretettel hívjuk és várjuk Önöket 2021. október 4-én 18 órai kezdettel megrendezésre kerülő falugyűlésre és közmeghallgatásra, ahol az önkormányzati beszámolóból tájékoztatót kapnak az önkormányzat gazdálkodásáról, jövőt illető terveiről, a folyamatban lévő beruházásokról, pályázatokról.

Bővebben

  • Utolsó frissítés: .

Zwik-Ker Optika Szokolyán - házhoz jön az éleslátás

2021. október 6-án 15:00 órától és 16:30 óráig a Zwik-Ker Optika jóvoltából computeres látásvizsgálattal egybekötött szemüvegrendelésre lesz lehetőség Szokolyán, a Polgármesteri Hivatalban.

Bővebben

  • Utolsó frissítés: .

Ismét lehet pályázni ingatlan felújításra

Szokolya Község Önkormányzata pályázatot hirdet a település belterületi részén elhelyezkedő, elsősorban a helyi védelem alatt álló ingatlanok, másodsorban a nem védett ingatlanok esetében: az épületek utcafronti homlokzatának, utcafronti kerítésének és kapujának a helyi építészeti hagyományokhoz hű megőrzésére / felújítására / visszaállítására.

Bővebben

  • Utolsó frissítés: .

2018 © Kismarosi Közös Önkormányzati Hivatal - Szokolyai Kirendeltsége