Ma 2024. május 29., Magdolna napja van. Holnap Janka és Zsanett napja lesz.

AJÁNLATI FELHÍVÁS - Intézményi közétkeztetés biztosítására a 2024/25. tanévben, nevelési évben

Szokolya Község Önkormányzata a 2024. szeptember 1 - 2024. augusztus 31. közötti időszakra, gyermekétkeztetési feladatok elvégzésére vonatkozóan Ajánlattételi felhívást ír ki.

A beszerzés tárgya:

Intézményi közétkeztetés biztosítása a jogszabályok szerinti minőségben a jogszabály szerinti nevelési napokon és tanítási napokon, az V. pont szerinti helyszíneken. Az Ajánlattevő szolgáltatási ára tartalmazza az ételszállítást, az óvodai és bölcsődei telephelyen kívüli helyszínen az ételosztás, a kiszolgáló személyzet, a mosogatás, és a szükséges tiszítószerek költségeit is. Az árajánlatnak tasrtalmaznia kell a napi háromszori, illetve négyszeri étkezés szállítással együtt megadott költségeit, étkezésenkénti bruttó anyagnorma, bruttó átadási ár, illetve bruttó összes átadási ár bontásban.

Bővebben

  • Utolsó frissítés: .

Helyi önkormányzati választás - Jelöltek, szavazólapi sorrend

A 2024. évi helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásával kapcsolatosan lezárult a jelölt állítás folyamata. 2024. május 6-án 16:00 óráig lehetett leadni a választáson való induláshoz szükséges ajánlásokat. A Szokolyai Helyi Választási Bizottság tájékoztatása szerint Szokolyán 1 polgármesterjelölt és 8 képviselőjelölt vette fel az ajánlóíveket és a nyitva álló határidőig a megfelelő számú ajánlással kitöltve valamennyien le is adták azokat. Szokolyán az alábbi jelölteket vették nyilvántartásba:

Bővebben

  • Utolsó frissítés: .

Megérkeztek a zöld- és kommunális hulladékgyűjtő zsákok

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy végre megérkeztek az idei zöld és kommunális hulladékgyűjtő zsákok, melyek helyben, a hivatal irodájában (2624 Szokolya, Fő utca 83.) vehetnek át.

Bővebben

  • Utolsó frissítés: .

Ingyenes elektronikai hulladékgyűjtés szokolyai lakosoknak

Bővebben

  • Utolsó frissítés: .

A Szokolyai Helyi Választási Bizottság határozatai

A Szokolyai Helyi Választási Bizottság határozatai polgármesterjelölt és képviselőjelölt nyilvántartásba vételéről:

Bővebben

  • Utolsó frissítés: .

2024.05.06. Testületi ülés meghívója

Szokolya Község Képviselő-testületének soron következő testületi ülése

Szokolya Község polgármestere 2024. május 6-án (hétfő) 17:00 órai kezdettel összehívta a Képviselő-testület soron következő rendes ülését az önkormányzat tárgyalótermébe (2624 Szokolya Fő utca 83). A testületi ülések (a zárt ülés kivételével) nyilvánosak, azon bárki előzetes engedély nélkül részt vehet, a napirendi pontokhoz a levezető elnök engedélyével hozzászólhat.

Napirendi pontok:

Bővebben

  • Utolsó frissítés: .

Választás - 2024. április 20-tól lehet felvenni a jelöltállításhoz szükséges ajánlóíveket

2024 valasztasEzúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2024. június 9-i önkormányzati választásokhoz kapcsolódó ajánlásgyűjtő ívek 2024. április 20. (szombat) 8.00 órától 16.00 óráig (azt követően hétfőtől hivatali munkaidőben) felvehetőek a Kismarosi Közös Önkormányzati Hivatal (Kismaros, Kossuth L. út 5.) emeletén. Az ajánlásgyűjtő ívek kiadásának utolsó napja 2024. május 7.

Tájékoztatónkhoz csatoljuk azt az A4-es fomanyomtatványt, amelyet kitöltve kérünk leadni az igényléskor, de kinyomtatva is átvehető a Hivatalban. Az ajánlóív átadásáról a választási iroda átvételi elismervényt állít ki. Az ajánlóívekről másolatot készíteni – még kitöltetlenül is – szigorúan tilos! Akinek több ajánlóívre lenne szüksége, mint amennyit első alkalommal igényelt, egy újabban kitöltött A4 formanyomtatvánnyal igényelheti a HVI-től. Egy ajánlóíven 8 db ajánlást lehet gyűjteni.

Bővebben

  • Utolsó frissítés: .

2018 © Kismarosi Közös Önkormányzati Hivatal - Szokolyai Kirendeltsége