Ma 2022. július 04., Ulrik napja van. Holnap Emese és Sarolta napja lesz.

Idén is támogatják a Szokolya SK sportfejlesztési programját

A Szokolya SK 2021/2022-es sportfejlesztési programját az MLSZ elfogadta, így valamivel több, mint 5,3 millió forintot fordíthatnak a szokolyai labdarúgás fejlesztésére. A határozat értélemében 4,5 millió forint jut utánpótlás-nevelésre, és több mint 800 ezer forintból a a felnőtt csapat részére sportfelszerelést és informatikai eszközöket vásárolhat az egyesület. 

Bővebben

Agrárminisztérium - Hungarikum pályázat

A hazai és külhöni nemzeti értékek, hungarikumok népszerűsítésének támogatására, települési, tájegységi értéktárak létrehozásának segítésére, valamint a Kárpát-medencei hagyományos öltözet-kultúra továbbörökítésére megjelent 2021. évi Hungarikum pályázat már 930 millió Ft keretösszeggel volt elérhető. Szokolya sikeresen pályázott az Agrárminisztérium által kiírt forrásokra:

Bővebben

Magyar Falu Program nyertes pályázatok

Magyarország Kormánya eltökélt a kistelepüléseken élők számának megtartása, növelése, életminőségénen javítása, a magyar vidék fejlesztése és fejlődése mellett, ezért 2018-ban meghirdette a Magyar Falu Programot, melye minden évben megújít.  A Program célja az ötezer fő lakosságszám alatti települések hátrányainak enyhítése, így többek között az alapvető szükségletek kielégítését segítő szolgáltatásokhoz, közszolgáltatásokhoz való hozzájutás biztosítása, illetve olyan fejlesztések megvalósítása, amelyek  vonzóvá teszik az ott élők, illetve a letelepedni szándékozók számára ezen településeket.

Bővebben

Börzsöny Gyöngye Óvoda és Bölcsőde külső-, és belső felújítása

A Szokolyai Börzsöny Gyöngye Óvoda és Bölcsőde fejlesztése 2015-től elsődleges célként jelentkezett az önkormányzatnál. A rengeteg munka és sok-sok pályázat, valamint a kormány többlettámogatásának köszönhetően a beruházás megkezdődhetett, hamarosan egy gyönyörű intézményt adhatunk át a falu legfiatalabb tagjainak. 

Bővebben

Idén is nyertes a Szokolya Sk pályázata

A Szokolya SK 2020/2021-es sportfejlesztési programját az MLSZ elfogadta és közel 3,3 millió forint külső támogatás mellett 4,3 millió forintot fordíthatnak a szokolyai labdarúgás fejlesztésére. A határozat értélemében 2,4 millió forint jut utánpótlás-nevelésre, közel 600 ezer forintból a pálya karbantartását szolgáló eszközöket vásárolhat az egyesület. Az MLSZ jóváhagyó határozata alapján az öltöző felújítására több, mint 28,1 millió forint támogatást fordíthatunk.

Bővebben

  • 1
  • 2

2018 © Kismarosi Közös Önkormányzati Hivatal - Szokolyai Kirendeltsége