Ma 2023. december 07., Ambrus napja van. Holnap Mária napja lesz.

Osztatlan közös ingatlan megosztása

Tisztelt Polgármester Úr!

A VOSZ Közép-magyarországi Regionális Szervezete valamint a Magyar Agrárkamara együttműködési megállapodása alapján tájékoztatom Önt, hogy a módosított 1993. évi II. törvény 12/F §-a értelmében az osztatlan termőföld tulajdonnal rendelkező földtulajdonosoknak 2012. június 1-ig lehet kérni az illetékes földhivatalnál a földterületük megosztását oly módon, hogy a megosztás minden költségét az állam viseli.

 

A jelzett határidő jogvesztő! Tehát ezen időpontig kell minden érintettnek eljuttatni a kérelmét a földhivatalokba. (Ezt követően csak saját költségen lehet majd megosztatni a területet.)
Kérjük Önt, hogy segítse a településén lévő osztatlan földtulajdonnal rendelkező állampolgárokat abban, hogy e lehetőséggel élni tudjanak.
Kérjük, hogy a helyben szokásos módon (hírlevél, honlap, egyéb írott és elektronikus sajtó, hirdető tábla, stb.) tájékoztassák a lakosságot e jogszabály adta ingyenes lehetőségről.
A részleteket az alábbi honlapjainkon találják meg:
http://www.agrarkamara.hu/AMagyarAgrárkamarahírei/tabid/118/Default.aspx?udt_495_param_detail=23428  valamint a  www.vosz-kmrsz.hu
Esetleges kérdéseiket a csatolt felhívásban szereplő e-mail címen, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen tehetik fel.
Segítségüket előre is köszönjük!
Budapest, 2012. május 9.
Marjay Gyula sk
VOSZ KMRSZ elnök

2018 © Kismarosi Közös Önkormányzati Hivatal - Szokolyai Kirendeltsége