Ma 2024. április 16., Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz.
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Tájékoztató barnakőszén-tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező háztartások részére

Tájékoztató barnakőszén-tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező háztartások részére

Tisztelt Lakosság!
 
A kialakult gazdasági helyzetben a pénzügyi lehetőségekhez igazodva a Kormány célja, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag. Az önkormányzatok közreműködnek a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények előzetes felmérésében.
 
A háztartásoknak lehetősége van bejelenteni a 2022/2023. évi fűtési szezonra vonatkozóan a várhatóan felhasznált barnakőszén mennyiségét (mázsában kifejezve) az önkormányzaton keresztül.
 
A bejelentés határideje: 2022. szeptember 28. szerda
A bejelentés módja: személyesen a hivatal igazgatási ügyintézőjénél, elektronikus úton, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
 
Lakossági igénybejelentés feltételei az önkormányzat felé:
  • háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő
  • egy háztartással összefüggésben egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakhelye, illetve bejelentett tartózkodási helye az adott háztartás
  • egy háztartás által bejelenthető maximális barnakőszén igény legfeljebb a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet
Az igénylésbejelentésekből származó adatokat az önkormányzatoknak 2022. szeptember 30-ig kell rögzíteniük a rendelkezésre álló felületen. Az összesített adatok rögzítését követően, az adatlap lezárásával történik meg az igényfelmérés teljesítése.
 
Fontos hangsúlyozni, hogy az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!
 
  • Utolsó frissítés: .

2018 © Kismarosi Közös Önkormányzati Hivatal - Szokolyai Kirendeltsége