Ma 2024. április 26., Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Igényfelmérés a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások támogatásához

Igényfelmérés a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások támogatásához

A Kormány a 1364/2018. (VII.27.) Korm. határozatában a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló intézkedésekről az alábbiak szerint rendelkezett: A Kormány egyetért azzal, hogy a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesüljenek. A Kormány felkérte az önkormányzatokat az igények felmérésére és továbbítására.

A támogatás iránti igényt a téli rezsicsökkentésben nem részesült gáz- vagy távhő szolgáltatási szerződéssel nem rendelkező háztartások jelenthetik be. Háztartás az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége.

Az igénybejelentés felétele annak tudomásul vétele, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a háztartás korábban részesült-e téli rezsicsökkentésben. A természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, nem fedezi a szállítási, darabolási költségeket.

Az igénybejelentés határideje: 2018. október 15. napja. A támogatás iránti igényeket a cikk alján található nyomtatványon jelenthetik be. A nyomtatvány beszerezhető Szokolya Község Önkormányzat Igazgatási Osztályán is ügyfélfogadási időben (H-Cs: 8:00 - 16:00, P: 8:00 - 12:00).

Az igénylést a Hivatalban ügyfélfogadási időben adhatják le.

  • Utolsó frissítés: .

2018 © Kismarosi Közös Önkormányzati Hivatal - Szokolyai Kirendeltsége