Ma 2024. április 23., Béla napja van. Holnap György napja lesz.
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Pályázati felhívás önkormányzati ingatlan bérbeadására

Pályázati felhívás önkormányzati ingatlan bérbeadására

Szokolya község Önkormányzata a Szokolya, belterület 504 helyrajzi számú, természetben 2624 Szokolya, Fő utca 80. szám alatti önkormányzati tulajdonú 43,18 m2 területű üzlethelyiség bérbeadására pályázatot ír ki az alábbiak szerint:

Bérbeadás célja: Nincs meghatározott cél, a pályázó az elképzeléseit, a hasznosítás módját a pályázat benyújtása során köteles részletesen kifejteni a kiíró felé, külön részletezve a tervezett nyitvatartási időt.

Bérleti díj minimális összege: 75.000 Ft / hó, azaz hetvenötezer forint / hónap.

Pályázati biztosíték: 150.000 Ft, azaz százötvenezer forint, mely nyertes pályázat esetén a kaució összegében kerül jóváírásra. A pályázati biztosíték visszajár, ha a pályázat nem nyert.

Ingatlan megtekintése: Előzetes egyeztetést követően az ingatlan megtekinthető. A megtekintésről dr. Babucs Andreával az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a +3627581130 telefonszámon lehet egyeztetni.

A pályázat benyújtásának határideje és helye: 2021. szeptember 3. 12:00 óra, Szokolya Község Önkormányzat hivatala (2624 Szokolya, Fő utca 83.)

A pályázattal kapcsolatos további fontos információkat az alábbi pályázati felhívás és pályázati adatlap tartalmazza:

 

  • Utolsó frissítés: .

2018 © Kismarosi Közös Önkormányzati Hivatal - Szokolyai Kirendeltsége