Ma 2024. március 29., Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.

Átmenetileg bezár az óvoda

Tisztelt Szülők!

A koronavírus világjárvány harmadik hulláma elleni védekezés érdekében Szokolya Községi Börzsöny Gyöngye Óvoda és Bölcsőde (cím: 2624 Szokolya, Fő utca 24., törzsszám: 669007) intézményvezetője, Szárazné Pauliscsák Anett, az intézményben megjelent koronavírus fertőzés - a Pest Megyei kormányhivatal Népegészségügyi Osztályának PE17/NEO/3180-9/2021. számú határozatával értesítette az intézményt - és az ebből adódó kockázat csökkentése érdekében az óvoda

2021. március 16. napjától 2021. március 19. napján éjfélig tartó ideiglenes zárva tartását, valamint az ügyeleti ellátás biztosításának felfüggesztését rendeli el.

Az elrendelt zárva tartás ideje alatt a gyermekeket fogadni nem tudjuk, azonban igény esetén az óvodai közétkeztetést továbbra is biztosítjuk. Igényüket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tudják leadni.

Amennyiben semmilyen formában nem tudják megoldani gyermekük elhelyezését, a Kismarosi Kis Morgó Óvoda az ideiglenes zárva tartás ideje alatt fogadja gyermeküket, ehhez azonban mindkét szülő munkahelyi igazolására szükség van.

Közös érdekünk, hogy minél hamarabb megállítsuk a járvány terjedését és visszanyerjük megszokott életünket.

Megértésüket köszönjük!

Szárazné Pauliscsák Anett intézményvezető

  • Utolsó frissítés: .

2018 © Kismarosi Közös Önkormányzati Hivatal - Szokolyai Kirendeltsége