Ma 2024. március 29., Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.

Összeírók jelentkezését várja a KSH

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) teljes körű mezőgazdasági összeírást hajt végre "Agrárcenzus 2020" elnevezéssel. A felvétel célja, hogy nyomon kövesse a mezőgazdaság szerkezetében bekövetkezett változásokat, illetve pontos és hiteles adatokkal szolgáljon a hazai gazdaságirányítás, az EU és a gazdálkodók részére, amelyhez az adatszolgáltatók nagyban hozzájárulnak részvételükkel és a pontos adatszolgáltatással.

Június 30-án zárult a mezőgazdasági összeírás első szakasza. Azokat, akiknek nem volt lehetőségük, vagy nem éltek a lehetőséggel, összeírók fogják felkeresni 2020. szeptember 19. és november 22. között. 

A második szakasz végrehajtásához összeírókat keres a KSH.

A toborzás újraindul, 2020. augusztus 10-ig várják a Jelentkezéseket!

Az összeírás elektronikusan történik a KSH által biztosított tableten. Elsősorban azok jelentkezését várják, akik számára nem okoz gondot az általuk biztosított tablet kezelése, van e-mail címük, jó a kommunikációs képességük és a munka elvégzéséhez megfelelő szabadidővel rendelkeznek. Az összeírókat megbízási szerződéssel foglalkoztatják, átlagosan 170 cím jut egy összeíróra. Átlagos címszám esetén bruttó 240-250 ezer forint megbízási díjjal lehet számolni.

Részletek a KSH honlapján:

http://www.ksh.hu/agrarcenzusok_agrarium_2020

  • Utolsó frissítés: .

2018 © Kismarosi Közös Önkormányzati Hivatal - Szokolyai Kirendeltsége