Ma 2024. április 20., Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Május első hétvégéjén még biztosan maradnak a helyi szigorítások

Május első hétvégéjén még biztosan maradnak a helyi szigorítások

Szokolya Község polgármesterének 11/2020. (IV.30.) számú határozata alapján 2020.05.01-jén 8:00 órától 2020.05.03-a 20:00 óráig az önkormányzat kezelésében lévő bel- és külterületi utakon a turistaforgalom nem megengedett. Az utakat csak helyi lakosok, szokolyai ingatlantulajdonosok, a Volánbusz járatai, áruszállítók és munkahelyre történő eljutás kapcsán igénybe vevők használhatják. Az utak korlátozott használatát a helyi polgárőrség tagjai a rendőrséggel közösen biztosítják és ellenőrzik.

A koronavírusos fertőzöttek 70%-a Budapesten és Pest megyében van, ezért ezúton is felhívjuk a figyelmüket a kijárási korlátozás szabályainak betartására, lakhelyüket csak különösen indokolt esetben hagyják el. Amennyiben indokolt a lakhelyről történő kijárás, minden esetben viseljenek maszkot és tartsák be az operatív törzs által javasolt távolságokat és szabályokat. 

Bízunk benne, hogy hamarosan Pest megye tekintetében is enyhíteni fognak a szabályokon, addig kérjük türelmüket. Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra, a Börzsöny mindenkit megvár.

  • Utolsó frissítés: .

2018 © Kismarosi Közös Önkormányzati Hivatal - Szokolyai Kirendeltsége