Ma 2024. április 19., Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Sikeresen vizsgáztak a Polgárőrség új tagjai

2015. február 20-án 18 órai kezdettel tartotta tagfelvételi gyűlését a Szokolyai Faluőrség Egyesület. Az eseményen jelen volt Dr. Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke és Kovács Sándor rendőr alezredes, a Váci Rendőrkapitányság referense, akik rövid tájékoztatót követően részt vettek a vizsgáztatás lebonyolításában is.

Polgarorseg01

A jelöltek egy rövid, tartalmas előadás keretében megismerték a polgárőrökre vonatkozó különleges törvényi előírásokat, a polgárőrök jogait és kötelezettségeit, a járőrözés, a figyelőszolgálat és a jelzőőri feladatok ellátására vonatkozó szabályokat. 

Polgarorseg02

Az oktatást követő vizsgát valamennyi jelölt sikeresen teljesítette. Agócs Iván, az egyesület elnöke mindenkinek átadta a vizsgát igazoló bizonyítványt, így immár hivatalosan is 14 fővel nőtt az Egyesület létszáma.

Polgarorseg03

(Kovács Sándor, Agócs Iván és dr. Bilisics Péter)

A teljes jogú polgárőri kinevezéshez már csak az igazolvány megigénylése van hátra, így hamarosan hivatalosan is elkezdhetik a járőrözést és folyamatos jelenlétükkel talán ismét visszaadhatják biztonságérzetünket. Munkájukhoz az önkormányzat és a képviselő-testület nevében ezúton is sok sikert és kitartást kívánunk.

Polgarorseg04

 

Lucza Gergely

  • Utolsó frissítés: .

2018 © Kismarosi Közös Önkormányzati Hivatal - Szokolyai Kirendeltsége